Ja, po dolgem cajtu smo se spet odločli in šli za vikend u Švajc! Pisano druščino, ki se je odprajla na pot, smo sestavljali: Miha – Jazzo, Klemen, Matej, Ana, Perc in Tomaž.

Obiskali smo že dolgo poznan Chironico, kjer je balvanov vseh težavnosti in dovolj za vsakega. Meni osebno je eden iz med boljših placov v Švici ampak se čez druge tut nimam kaj za bunit, ker so tk al tk legendarni.

V Chironico smo se srečali z Nino in Rokom Klančnikom, ki sta se na Evrotripu ponovno ustavila v Švici, kjer sta s svojim popotovanjem začela. Skup smo plezali čez vikend, ki je itak prehitro minil, smo se pa zato meli noro fajn, zlezli ogromno balvanov in pustli skor vso kožo na skalah Chironica. Da ne bom govoro samo kk je blo fajn, morm povedat še ka smo kaj pametnega zlezli.

Nina in Ana sta bile uspešni v vlkem številu balvanov z oceno tja do 6a+. Pobi smo se pa vsi uspešno odrezali v stari klasiki Papparazi 7a. Matej, Perc in Jazzo so na night session-u , z lahkoto še oprajli z Dr. Med dent 7b+, js sem bil uspešen in mi je uspelo na flash prplezati The real shield 7c, poleg tega pa še New age 7c ter Lackerli crack 7b+, Rok pa je ponovno preseneto z novim 8b Frontline, ki ga je ko za hec posprajo v parih poskusih. Vsi smo še zlezli vlko lažjih balvanov, preveč da bi se jih lahko vseh spomno.

Ja tk ko sm že prej omeno, blo je kratko pa sladko in upam, da tak vikend čim prej ponovimo.

 

Uživajte!!!

 

Žužel

 

Fotografije: Nina&Rok Klančnik

 

 

One Comment

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.