V nedeljo 21.1.2018 se je v Slovenj Gradcu odvila prva tekma vzhoden lige v športnem plezanju. Tudi letos (že drugič zapored) smo izvedli tekmo v hitrostnem plezanju pod okriljem Zbora plezalnih klubov Vzhodne lige v navezi z organizatorjem Alpinističnim klubom Slovenj Gradec.

Tekma je potekala letos brez kakšnih zapletov, vse je potekalo zelo utečeno. Udeležilo se jo je 227 tekmovalk in tekmovalcev iz 25 klubov.

Postavljalec Rok Klančnik je letos poskrbel, da so bile smeri zelo dobre, lahke in hitre, kar je bilo videti tudi pri časih tekmovalcev. Pod budnim očesom dveh sodnikov (Urške Cigler in Nejca Marzel) ter koordinatorja lige (Martina Bedrača) so vsi tekmovalci preplezali smeri v nekaj sekundah. Rezultate tekmovanja si lahko ogledate na strani www.climbers.si. Čestitke vsem tekmovalcem in tekmovalkam za izjemne rezultate.

Da je vse potekalo tako kot mora gre zahvala vsem članom, ki ste kakorkoli pripomogli k tej izvedbi. Posebna zahvala pa gre tudi sponzorjem in donatorjem, ki so: Alba, Hrastplast, Slo Rational, Miheu, Elektrotim, Kostmann, TRO, Petrol, Pekarna Radlje ob Dravi, Davidov Hram, Lek.

In še nekaj slik iz tekme:

Napisal: Tomaž Žužel

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.