Da še izkoristimo lepo zimsko…? vreme in se do sitega naplezamo, smo ga mahnili v Švico. Chironico preverjeno fantastična destinacija za balvane in relativno ugodno tudi cenovno. Sedem se nas je z osmimi crashpadi naložilo v kombi in Jazzo nas je odpeljal novim dogodivščinam naproti. Pivo in spanje sta nas pripravila na sobotno garanje…plezali smo sicer cel dan, a šele v temi – “night session” neki pametnega splezali. Z Mrzlim sva kolikor vem, ponovila svoja osebna rekorda, jaz 7b+, Mrzli 7c+, ostali imajo rekorde precej višje, tako da niso sodelovali pri najinem razgrajanju….Zvečer odličen bograč iz kozarca in palačinke s Sladki greh-marmelada-pomarančna marmelada kombinacijo. Mmmmm, še zdaj jih čutim v ustih.

V nedeljo so se poznale bojne rane od sobote in kljub velikemu trudu, ki smo ga vlagali v motivacijo in seveda plezanje bolderjev, kaj posebnega nismo dosegli, čeprav se je ciljalo visoko.

Začetne slike so moje slikane z mojim s servisa sposojenim Pixi? telefonom, zadnje pa od profija GRTA productions Klančnika, ki je s sabo prinesel celo luči, ki so night session spremenile v “day session”!

Hvala vsem udeležencem, ki tk veste, da vsi komi čakamo, da gremo spet!

 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.