Najprej o tekmi:

Ker tekma ni vsaka tekma in ker je vsaka tekma čisto resna tekma, smo jo tudi resno vzeli. 2x 1. mesto, 1x 2. mesto in 1x 5. mesto. Tisti, ki je najprej zmagal, je plezal z lahkoto in vse balvane splezal z levo roko in na koncu poskušal še balvane od treh kategorij višje, ki pa so bili le previsoki. To je bil Denis. Tista, ki je zmagala druga, je bila Zoja, ki je dva poizkusila 2 krat in bila vseeno zlata in nasmejana – punce so čiste frajerke! Tista, ki je bila peta, se je najbolj borila, ime ji je bilo Eva, ni bila od Adama, ampak je od Janeza in Darje in ima še dve mlajši sestri. On, ki je bil drugi, je bil na tekmi prvič, prvič je plezal tako težke balvane in se (verjetno) prvič boril kot lev! Dobesedno, saj je pustil na balvanih celo nekaj kože in krvi! Sicer ni bil tako požrtvovalen kot slovenski nogometaši, ki pustijo celo srce na igrišču in to večkrat!….ampak, tekma, dobra in vroča – dobesedno, vzdušje, balvani in bratovščina pa klasično primorsko!

Potem o taboru:

Ki je bil v Trenti, ki je bila v Vipavi. Ker je organizacija prezakomplicirana, ker vedno zmanjka denarja in energije in časa in so službene obveznosti in so družinske obveznosti in je gužva na cesti in so zastoji od Arje vasi do Ljubljane in čez celo primorsko avtocesto in je vse…in ni nič….ja, nič ni, če se nič ne naredi….ampak….se je! Smo šli na tabor v Trento, kjer nam je bilo enkrat za razliko pošteno vroče, kjer smo ugotovili, da se dajo oprimki tudi narediti, da se znamo tudi prevezat, da barvna usklajenost štrika in pasu in matičarke ter kompletov, majice in torbe za vrv sorazmerno sovpada z uspešnostjo plezanja in zabavnostjo neizmerne lahkosti bivanja. Keep it simple, je bil naš moto in prtljažnik je bil na pol prazen že ko smo šli dol, kaj šele nazaj. Družbo so nam delali Bistričani, ki jih je bilo 8 krat več kot nas, a se vseeno nismo dali/bali.

In o hokeju:

ko sem se v avtu sredi avtoceste drl ” Who s’the King!!!!”, ko so naši hokeisti zabili zadnji gol za kvalifikacije za olimpijske in so me punce sam gledale.

 

Ker ima vsaka basen tudi nauk:

Ni važno kam greš, važn je, da greš od doma in nikol ni tk zakomplicirano, da ne bi moglo bit enostavno!

 

Nastopajoči: Denis, David, Eva in Zoja z družinami, nosečnica, pes, trener in dve fizioterapevtki

 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.