MASTN Grif

Od 12. avgusta 2019 13 avgusta, 2019 obvestila

Mastn CCCT

mastn 2019-01

V soboto 17.8.2019 bo potekalo tekmovanje »Mastn grif 2019« v plezališču Burjakove Peči v Topli. Tekmovalci se bodo pomerili v športnem plezanju na naravni steni. Tekmovanje je odprtega tipa, torej se lahko prijavi vsak, ki ima potrebno osnovno znanje športnega plezanja.

Prijave se zbirajo pred dogodkom z možnostjo prijave na e-poštni naslov plezalna.sekcija@gmail.com. Prav tako pa bo možna prijava na dan dogodka. V primeru prijave pred samim dnevom dogodka je cena za prijavo 10 €, v nasprotnem primeru pa 15 €. V ceno je vštet en topel obrok ter brezalkoholna pijača.

Tekmovanje se bo začelo ob 11 uri, tekmovalci pa bodo nato imeli 5 ur časa, da prosto splezajo čim več smeri. Po koncu prvega dela tekmovanja se bo najboljših 6 tekmovalcev in tekmovalk uvrstilo v finale, kjer se bodo pomerili v izbrani smeri (smer izbere organizator). V primeru, da finalno smer uspešno prepleza več tekmovalcev, se bodo pomerili še v dodatnem »super finalu«.

Po koncu finala se bodo lahko tekmovalci pomerili še v hitrostnem plezanju smeri »platka«. Najhitrejši čas bo nagrajen z akumulatorjem!

Nazadnje bodo pod sojem žarometov podeljene nagrade za najboljše plezalce!

Za najmlajše ter začetnike, bodo v 4 smereh pripravljene vrvi, da bodo lahko plezali brez znanja vpenjanja (top rope). Zaželeno je, da najmlajše/začetnike prav tako spremlja nekdo, ki ima znanje varovanja, kajti organizator ne more zagotoviti dovolj osebja, da bi lahko vseskozi varovali.

Pomembno!:

  • Sodelovanje na tekmovanju je na lastno odgovornost!
  • V primeru slabega vremena, se tekmovanje prestavi za en teden. Torej na dan 24.8.2019.
  • POVEZAVA do celotnega pravilnika

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.