…na zahodu nič novega…

Od 12. januarja 2014 obvestila

Še vedno pomlad, tako da zimske radosti trenutno odpadajo…kaj se dogaja drugega? V petek zvečer plezanje na mali steni v okviru tečaja športnega plezanja za odrasle. Plezali smo krajše boulder smeri, v katerih smo pilili predvsem delo nog. Hkrati je potekalo pomerjanje novih klubskih jopic, eni nad njimi navdušeni, drugi malo manj, tretji sploh ne…Vedno je težko zadovoljiti vse okuse in velikosti, se pa trudimo za vas, kot smo se tudi do sedaj.

Za konec večera sem jih še malo poslušal od dotičnih oseb , kako se na mali steni ne sesa in pospravlja za sabo….zgolj v razmislek vsem uporabnikom. Pravilnik o uporabi stence in hišni red stopijo v veljavo ASAP.

Sobota je minila v znamenju vožnje: iz Velenja do Kranja z avtom, od tam s piciklom po hribčkih in dolincah nad Predvorom. Po matematično: 1500 višinskih metrov vzpona, 4 ure ture, 3je vzponi in 3je spusti, 2 picikla, 2 modela, 2 velika nasmeha na obrazu po končani turi, 4 utrujene noge, 1.5 litra popite tekočine, 1 pes,nič  sonca, nič zlomljenih menjalnikov in kosti in nič povoženih planincev…Sledila je vožnja Kranj – Osp, kje smo imeli Združenje gorskih vodnikov Občni zbor. Pregledali smo delo v preteklem letu in določili načrte za naprej.

Nedelja?….ja, zdajle je pa nedelja po kosilu…

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.