Ni sicer nedeljski, pa vendar te dni skoraj ne dela razlike, kateri dan v tednu je. Zdaj sicer trgovine niso več odprte ob nedeljah, to je pa tudi to.

Hja, od Nedeljskega zapisa 1.1 se je spremenilo dosti kaj, aktivni smo bili pa bolj malo. Se sicer dosti časa zadržujemo doma in če povzamem našo estradnico, ki je včasih polnila strani rumenega tiska, LaToyo: “Ne morš met vsega, lahk maš pa kr velik.” Bomo pa tudi to preživeli, mar ne?

Tisti, ki imate svoje stence doma, ste najbrž pridno trenirali, tisti, ki jih nimamo, se znajdemo po svoje. Tista podloga za jogo, ki sem jo pred leti kupil v dobri veri, da bom na njej izvajal tiste čudne položaje, je zdaj prišla v rabo. Ko jo je poštar prinesel, je romala v kot in tam tudi obstala. No, vse pride nekaj prav. Pa čeprav še vedno ne za jogo, je vseeno dobra za izvajanje drugih vaj. Pa TRX je zdaj kr naenkrat fajn, pa fingerboard. In ko bo spet manj vetrovno in bolj toplo, se bo prštimala gurtna, da bom lahko tud ravnotežje lovil.

Pa miza v jedilnici postane dober boulder problem, js mam že 3 smerce postavljene gr, namantlat pa še vedno nisem uspel gr. Niti enga krimpa ni na vrhu, zdaj neki na trenje pa tud ne gre.

Če se virusi ne bi tako prosto šetali po svetu, bi se Klančnik z družino spravljal v Font, Maj, David, Malek in jaz bi pa tudi že kaj planirali v tej smeri. Font torej odpade za vse, bo pa zato Albarracin v jeseni toliko bolj pasal. Mormo bit mal optimisti 😉

Odpadla je tudi prenova oz. remont naše male stence, skupno druženje vseh članov v enem od plezališč, odpadel je začetek klubske piknik lige in seminar – obnovitev prve pomoči. Odpadli so vsi treningi, vsi termini šole športnega plezanja in prvi obisk Wolfsberga. In odpadlo je verjetno dosti planiranega plezanja zunaj, dnevi so bili res čudoviti.

Upam, da kmalu ne bom več pisal, kaj vse je odpadlo, temveč, kaj vse smo naredili.

Smo pa, če že nismo odkrivali novih problemov in smeri, dobili prenovljeno spletno stran. Je že kdo opazil to? Hvala Klančnik za tole, čudovito zgleda! In ta ista oseba se je lotila tudi čiščenja skale z obetavno prečko in kar nekaj balvanskimi problemi. Lokacija naj zaenkrat ostane še skrivnost. Je pa baje Malek pred leti, ko je bil še perspektiven mladi alpinist, tam zabijal kline. Zgleda malo preveč, ker so tam tudi ostali.

Spodaj prilagam fotografijo plezanja mize, bi pa predlagal, da mi na mail (zaloznik.nejc@gmail.com) pošljete fotografije, kaj pa vi počnete v časih, ko se naj ne bi kaj ekstra premikali zunaj naokrog. Jih objavim čez 14 dni.

To je to za zadnja 2 tedna, do naslednjič pa…

Ostanite zdravi!

Nejc

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.