Pretekli vikend smo s sedmimi najbolj zagriženimi tekmovalci izvedli priprave na novo tekmovalno sezono.  Za lokacijo smo izbrali Koper, saj https://www.plus-climbing.com/sl/  plezalni center omogoča odličen trening. Dobro spali in odlično jedli smo v http://www.hisa-robida.si

V petek smo se takoj po vožnji namenili na ogrevalni trening v plezalni center, da si pretegnemo roke in noge. Zvečer je sledil ogled plezalnega filma za dodatno motivacijo za sobotni trening. V soboto zjutraj smo jo mahnili do plezališča Črni kal, da ga malo raziščemo, si ogledamo čudovite razglede po kraškem robu in določimo smeri za nedeljsko plezanje. Po vrnitvi v hišo smo izvedli raztezanje in razne vaje za gibljivost, ter se popoldan odpravili na drugi trening. Tokrat smo dali vse od sebe in splezali kaj nekaj težkih zadev. Mi nismo pustili srca na igrišču kot nogometaši, smo pa na grifih pustili kar nekaj kože z blazinic prstov, komolcev, kolen in drugih delov telesa s katerimi se ponavadi pleza. Zvečer smo si sami pekli pice in seveda (nekateri) dolgo v noč govorili vice in zbijali norčije. Da nismo prelahko zaspali, nam je Denis za filmski večer pripravil film Megalodon, ki govori o več gigantskih morskih psih, ki plavajo menda tudi po Koprskem zalivu.

V nedeljo je bil zajtrk bolj tih, ker so eni bolj malo spali, vseeno nas pa to ni motilo, da nismo na prijetnem soncu v Črnem Kalu splezali še nekaj skalnih smeri.

Spet smo se imeli odlično, hvala Žigi za pomoč in prevoz. Upam, da kmalu spet gremo. 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.