Sobotni dan je bil prelep, da bi ga preživeli samo v dvorani, na tekmi Vzhodne lige, kjer so naši mladi plezalci zopet dosegli dobre rezultate.

Ko je naš podmladek odplezal svoje, smo se z udeleženci tečaja dolgih športno plezalnih smeri dobili še na Kalvariji in ujeli tople sončne žarke in skalo, ki ni bila niti vlažna, kaj šele mokra ampak celo topla. Ponovili oz. utrdili smo izdelavo sidrišč in delo na njih, se spuščali po vrvi in seveda tudi kakšno splezali. Kot ponavadi se je izkazalo, da kakšna domača naloga v štrikanju ne bi škodila, saj počasi prehajamo v zaključni del našega tečaja, ko bo zares treba narediti bičev vozel z eno roko s 100 metri lufta pod nami, se kdaj čez steno spustiti po vrvi in kdaj iti do plezališča (beri smeri) precej več kot samo obveznih 15 minut…

Da pa še pohvalimo naše najmlajše, Jaka Jeseničnik je osvojil 4. mesto, Marcel Temniker 8. mesto, Manca Lampret 8.mesto, Neža Rošer 9.mesto, Zoja Sedeljšak 10.mesto, Urška Bernard 11.mesto in Neža Naglič 22.mesto. Sedaj nas čaka še zadnja tekma Vzhodne lige, trenutni skupni rezultati pa so naslednji:

Zoja Sedeljšak 6.mesto, Marcel Temniker 7.mesto, Jaka Jeseničnik 8.mesto, Neža Rošer 8.mesto, Manca Lampret 9.mesto, Urška Bernard 16.mesto in Ana Neža Naglič 20.mesto. Vsem čestitke za super rezultate!!!

 

One Comment

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.